Képzéseink

Szülésfelkészítés

Készülj fel velünk kisbabád érkezésére! Ez lesz életed egyik legnagyobb eseménye! Mi az, amire számítanod kell? Esetleg ismerősök már elmondták Neked, hogy mi történik a szülőszobán. Talán a választott orvosod is mondott egy-két dolgot, de nem volt lehetőséged mindent megkérdezni, ami Téged foglalkoztat.

Szülés felkészítés, csecsemőgondozás felkészítésen készülnek fel a kisbaba érkezésére

Felkészítésünkön megtudod, hogy milyen vizsgálatok várnak rád a szülés előtt és alatt. Mi a kötelező és milyen vizsgálatokat kérhetsz Te magad is? Honnan ismered föl, hogy beindult a szülés? Mit tegyél, ha beindult a szülés? Mit és mikor készíts össze a kórházi csomagba? Beszélünk a fájdalomcsillapítás lehetőségeiről, a császármetszésről, a szoptatás fontosságáról, a gyermekágyas napokról. Hasznos csecsemőápolási tanácsokat adunk az első otthoni napokra, amikor már hárman alkotjátok a családot.

Csecsemő újraélesztés

Tedd fel a kérdéseidet a legkompetensebb személynek: diplomás szülésznő kolléganők a Semmelweis Egyetem munkatársa. Szakértelmével és türelmével válaszol Neked.

Jelentkezz felkészítésünkre és hozd el párodat vagy aki Veled lesz a szülőszobán!

Ár: 8000 Ft/fő
Szülés felkészítés, csecsemőgondozás felkészítésen készülnek fel a kisbaba érkezésére Csecsemő újraélesztés
Csecsemő újraélesztés és elsősegély felkészítés leendő szülők számára akik aggódnak a bölcsőhalál miatt Gyerek elsősegély és újraélesztés felkészítés

Baba elsősegély várandós pároknak

Készülj fel velünk kisbabád érkezésére! Nem elég, ha megveszed a légzésfigyelőt, ugyanilyen fontos az is, hogy tudd mit tegyél, ha riaszt!

Csecsemő újraélesztés és elsősegély felkészítés leendő szülők számára akik aggódnak a bölcsőhalál miatt

Négy órás felkészítésünkön megtanítjuk a csecsemő újraélesztést és lehetőséged lesz gyakorolni speciálisan erre a célra kifejlesztett babákon. Így tapasztalod meg, hogy milyen gyorsan, milyen mélyen és mekkora erővel kell lenyomni egy csecsemő mellkasát ahhoz, hogy ez hatékony legyen. Hidd el nekünk, meg fogsz lepődni!

Gyerek elsősegély és újraélesztés felkészítés

Megtanítjuk azt is, hogy mit tegyél, ha félrenyel a babád, ha megsérül, ha vérzik, ha leesik a pelenkázóról, ha megég, ha görcsöl, ha fullad. Beszélünk a csecsemő korban jellemző betegségekről, azok felismeréséről, ellátásáról, a segélyhívásról. Legjobb tudásunk szerint megválaszoljuk felmerülő kérdéseidet és megosztjuk a mentőmunka során szerzett tapasztalatainkat, eseteinket.

Jelentkezz felkészítésünkre és hozd el párodat, szüleidet, babysitteredet!

Ár: 8000 Ft/fő

Baba életmentő egyéni gyakorlati felkészítés

Ha beszerezted a légzésfigyelőt, tanuld meg mellé azt is, hogy mi a teendő abban az esetben, ha riaszt. Szánj rá egy órát, hogy megtanuld tőlünk a csecsemő újraélesztés lépéseit és gyakorold be a mozdulatokat a speciálisan erre a célra készült gyakorlóbabákon!

Életmentő egy órás felkészítésünkön megtanítjuk:
- A csecsemő újraélesztést
- A légúti idegentest (félrenyelés) elhárítását csecsemőkorban
- Elmondjuk, hogyan kérj egészségügyi segítséget, mire figyelj a mentőhíváskor.

Kinek ajánljuk a felkészítést: Minden babát váró párnak, akik szeretnék biztonságban tudni a babájukat.

Az egy órás felkészítés kifejezett hangsúlyt fektet a mozdulatok begyakorlására, így biztosítva a babavárók számára valós és értékes információt arra az esetre, ha a babával történne valamilyen vészhelyzet.

A gyakorlati felkészítés NEM CSOPORTOS, hanem egyedi, így az 1 óra alatt csak Veletek foglalkozunk és meg is válaszoljuk a felmerülő kérdéseket. A felkészítésre második főnek magaddal hozhatod a párodat, barátnődet vagy akár anyukádat is.

Ár: 15 000 Ft / pár
Munkahelyi elsősegély felkészítés Gyermek elsősegélynyújtás felkészítés szülőknek

Gyermek elsősegély kisgyermekes szülőknek

A gyermek már nem csecsemő, de nem is kis felnőtt! Ebben az életszakaszban egészen más betegségek és balesetek érik gyermekeinket. Még újraéleszteni is másképp kell egy gyermeket, mint egy csecsemőt vagy egy felnőttet!

Munkahelyi elsősegély felkészítés

A mi felkészítőnk specialitása, hogy a gyermek újraélesztést félautomata defibrillátor használatával is megtanítjuk. Lehetőséged lesz gyakorolni speciálisan erre a célra kifejlesztett babával és oktató defibrillátorral.

Megmutatjuk azt is, hogy mit tegyél, ha félrenyel a gyermeked, ha eszméletlen, ha megsérül, ha vérzik, ha leesik a mászókáról, ha megég, ha görcsöl, ha allergiás reakció lép fel nála, ha megevett vagy megivott valamit, ami mérgező. Beszélünk a tipikusan gyermekkorra jellemző betegségekről, azok felismeréséről, ellátásáról, a segélyhívásról. Legjobb tudásunk szerint megválaszoljuk felmerülő kérdéseidet.

Gyermek elsősegélynyújtás felkészítés szülőknek

Jelentkezz felkészítőnkre és hozd el párodat, szüleidet, babysitteredet!

Felkészítőnk ára: 8000 Ft/fő

Babaelsősegély otthon

Babaelsősegély felkészítőnket egy előre egyeztetett időpontban az Önök otthonában tartjuk meg kb 2 óra időtartamban.

Ebben az esetben beszélünk a babaéletmentő ismeretek (újraélesztés, légúti idegentest, magasból esés) mellett a csecsemőkorban várható betegségekről, balesetekről, mérgezésekről.

Részletes tematikát lásd a "Babaelsősegély várandós pároknak" menüpontban.

Ennek a felkészítésnek az ára Budapesten 25.000,-/alkalom/pár. Budapesten kívül az ár távolság függő, egyedi megbeszélés alapján történik.

Ár: 25 000 Ft / pár

Jelentkezés

Adataid csak a tanfolyam lezárásáig, kapcsolatfelvételi céllal használjuk.
Google Forms
A weboldal megfelelő működéséhez kérjük kapcsold be böngésződben a Javascript támogatást!