Munkahelyi elsősegély képzés cégeknek, magánszemélyeknek

A munkavállalók kötelező munkavédelmi képzése az évek során beivódott a köztudatba, minden cégvezető tisztában van azzal, hogy a dolgozóit munkavédelmi oktatásban kell részesítenie. Az viszont, hogy KIKÉPZETT ELSŐSEGÉLYNYÚJTÓ kollégák jelenléte is KÖTELEZŐ (számuk a cég méretétől, a dolgozók számától függ) még sokak számára az újdonság erejével hat és meglepődnek, amikor többszázezer vagy akár több millió forintos bírságot ró ki a hatóság. Idézem a vonatkozó törvényi előírást:

1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről
46.§ A munkahelyen - jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásoknak, a munkavállalók létszámának, a munkavégzésből és a munkakörnyezetből származó hatások és egészségkárosító kóroki tényezők figyelembevételének, valamint a munka szervezésének megfelelően - biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit.

3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM együttes rendelet
Minden munkahelyen és műszakban a tevékenység és a munkafolyamatok veszélyességétől, illetve az ott dolgozók számától függően... a munkavállalók közül kiképzett, elsősegélynyújtásra kijelölt személy jelenlétét kell biztosítani.

Munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyam

Cégünk vállalja, hogy munkatársait az Önök telephelyén, vagy budapesti oktatótermünkben egyalkalmas, kb 4-6 órás GYAKORLATORIENTÁLT képzés keretében megtanítjuk az alapfokú elsősegélynyújtásra. Képzéseinket a megbízó cég profiljának megfelelően alakítjuk, kiemelve az adott munkaterület jellegzetes kockázatait.

Tanfolyam helyszíne választható:
- Saját telephelyük vagy
- Budapest XIV, Nagy Lajos király útja 112 - emeleti terem

Ha csak egy-két munkavállalójának képzése szükséges, akkor budapesti csoportos tanfolyamainkhoz tudnak csatlakozni.

FONTOS TUDNIA, hogy a munkahelyi elsősegélynyújtó képzés is a Felnőttképzési törvény hatálya alá került, azaz már csak regisztrált képzők tarthatnak ilyen oktatást és tanúsítványt is csak ők állíthatnak ki. A képzések az új törvényi előírásoknak megfelelően jelentéskötelesek, így egy hatósági ellenőrzés során perceken belül ellenőrizni lehet, hogy mikor és mely kollégák részvételével zajlott le a tanfolyam.

Az Sz and Sz felnőttképzési regisztrációs száma:
FAR reg.szám: B/2021/000660


Lépjen velünk kapcsolatba e-mailen a zoltanszegedi@elsosegelyvelunk.hu vagy telefonon +36-30-9486-175 elérhetőségeink egyikén vagy adja meg elérhetőségét az lenti gombra kattintva és 2 munkanapon belül keressük Önt.


Képzésünk ára egyedi, a létszám, a helyszín és
a felmerülő igények alapján kerül kiszámításra.
Munkahelyi elsősegélynyújtó képzés
Munkahelyi elsősegélynyújtó képzés
A weboldal megfelelő működéséhez kérjük kapcsold be böngésződben a Javascript támogatást!