Gyermek elsősegély kisgyermekes szülőknek

1-6 éves korosztály egészségügyi vészhelyzeteire felkészítő gyakorlatorientált előadás

A gyermek már nem csecsemő, de nem is kis felnőtt! Ebben az életszakaszban egészen más betegségek és balesetek érik gyermekeinket. Még újraéleszteni is másképp kell egy gyermeket, mint egy csecsemőt vagy egy felnőttet!

Munkahelyi elsősegély felkészítés

A mi felkészítőnk specialitása, hogy a gyermek újraélesztést félautomata defibrillátor használatával is megtanítjuk. Lehetőséged lesz gyakorolni speciálisan erre a célra kifejlesztett babával és oktató defibrillátorral.

Megmutatjuk azt is, hogy mit tegyél, ha félrenyel a gyermeked, ha eszméletlen, ha megsérül, ha vérzik, ha leesik a mászókáról, ha megég, ha görcsöl, ha allergiás reakció lép fel nála, ha megevett vagy megivott valamit, ami mérgező. Beszélünk a tipikusan gyermekkorra jellemző betegségekről, azok felismeréséről, ellátásáról, a segélyhívásról. Legjobb tudásunk szerint megválaszoljuk felmerülő kérdéseidet.

Jelentkezz felkészítőnkre és hozd el párodat, szüleidet, babysitteredet!

A felkészítő helyszíne: 1149. Budapest XIV. ker. Nagy Lajos király útja 110. (Én-Tér Rendezvényközpont - a Mini-Manó Babacentrum mellett)

Időpontot foglalni a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudsz.

Felkészítőnk ára: 10 000 Ft/fő

A babaelsősegély felkészítő jegyzete az alábbi linken érhető el azok számára, akik részt vettek az eseményen: www.elsosegelyvelunk.hu/kisgyermek-jegyzet

Jelentkezés

Adataid csak a felkészítő lezárásáig, kapcsolatfelvételi céllal használjuk.
Google Forms
A weboldal megfelelő működéséhez kérjük kapcsold be böngésződben a Javascript támogatást!