Baba elsősegély várandós pároknak

Csecsemő újraélesztés és elsősegély felkészítés leendő szülők számára akik aggódnak a bölcsőhalál miatt Gyerek elsősegély és újraélesztés felkészítés

Készülj fel velünk kisbabád érkezésére, tanulj csecsemő-elsősegélynyújtást tőlünk! Négy órás felkészítőnkön mentőtiszt és mentőápoló segítségével felkészülhetsz a kisbaba első életévében előforduló egészségügyi vészhelyzetekre, hogy éles helyzetben azonnal segíteni tudj.

Csecsemő újraélesztés és elsősegély felkészítés leendő szülők számára akik aggódnak a bölcsőhalál miatt
  • Megtanítjuk a csecsemő-újraélesztést, amit lehetőséged lesz gyakorolni speciálisan erre a célra kifejlesztett oktatóbabákon, hogy Te magad is megtapasztald milyen technikával, milyen tempóban és milyen erővel kell végezni az újraélesztést, hogy az hatékony legyen.
  • Megmutatjuk, hogy mi a teedő, ha félrenyel a babád. Kipróbálhatod Te magad is a légúti idegentest eltávolításának helyes mozdulatsorait.
  • Beszélünk a csecsemőkorban előforduló balesetek, pl: magasból esés, megrázott gyerek szindróma, vérzés, törés, égés, áramütés, gyógyszer- és vegyszermérgezés esetén szükséges első ellátási tudnivalókról.
  • Szó lesz a csecsemőkorra jellemző betegségekről (croup, láz, lázgörcs, felsőlégúti betegségek, kiütések, hasmenés, hányás stb.), azok felismeréséről, ellátásáról, otthonápolási tudnivalókról.
  • Elmondjuk, hogyan kérj egészségügyi segítséget, mire figyelj a mentőhíváskor. Megbeszéljük, hogy mely esetekben szükséges mentőt hívni és mikor elég a háziorvos vagy a szülői gondoskodás.
  • Beszélünk arról is, hogy a szájhagyomány útján terjedő praktikák, népi gyógymódok közül melyek jók, melyek ártalmasak vagy épp idejét múltak.
  • Legjobb tudásunk szerint megválaszoljuk felmerülő kérdéseidet és megosztjuk a mentőmunka során szerzett tapasztalatainkat.
Gyerek elsősegély és újraélesztés felkészítés

Jelentkezz felkészítőnkre és hozd el párodat, szüleidet is!

Ez a rendezvény csoportos jellege és időtartama miatt babával nem látogatható. Ha babával vagy 14 éven aluli gyermekkel együtt jönnétek, kérünk Benneteket, hogy "Baba életmentő egyéni gyakorlati felkészítőnkre" jelentkezzetek.
Kisállat a rendezvényre nem hozható.

A felkészítő helyszíne: 1149. Budapest XIV. ker. Nagy Lajos király útja 110. (Én-Tér Rendezvényközpont - a Mini-Manó Babacentrum mellett)

Időpontot foglalni a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudsz.

Ár: 10 000 Ft/fő

A babaelsősegély felkészítő jegyzete az alábbi linken érhető el azok számára, akik részt vettek az eseményen: www.elsosegelyvelunk.hu/jegyzet

Segítség a légzésfigyelő kiválasztásához: www.elsosegelyvelunk.hu/legzesfigyelo

Jelentkezés

Adataid csak a felkészítő lezárásáig, kapcsolatfelvételi céllal használjuk.
Google Forms
A weboldal megfelelő működéséhez kérjük kapcsold be böngésződben a Javascript támogatást!